Contact

1. Care este taxa maximă pentru un eveniment de educație (Event on Education)?

În ceea ce îi privește pe participanții români, aceștia plătesc o taxă de participare care reprezintă doar 60% din costul cursului pe care îl aleg. Această politică tarifară are scopul de a face educația mai accesibilă și de a încuraja membrii comunității să se implice activ la aceste cursuri.

2. Care este motivul pentru care evenimentele BEST au prețuri atât de accesibile?

Grupul Local BEST care se ocupă de organizarea cursurilor face eforturi constante pentru a stabili colaborări cu organizații, companii și universitatea noastră. Scopul acestei colaborări este să strângem fonduri suplimentare pentru a sprijini procesul de organizare al cursurilor BEST. Resursele obținute prin aceste colaborări sunt importante pentru a acoperi diferite costuri necesare, precum materialele de studiu, facilitățile și susținerea financiară pentru participanți. Prin intermediul acestor colaborări se pot menține costurile cât mai accesibile și odată cu acestea și o experiență de învățare de calitate în cadrul programelor BEST.

3. Care este procedura pentru selectarea participanților?

Grupul local BEST organizator primește toate scrisorile de motivație ale studenților care au aplicat pentru curs, urmând să selecteze participanții în funcție de mai multe criterii cum ar fi: locația geografică, având în vedere că de obicei se alege un singur student dintr-un oraș sau o țară; creativitatea și originalitatea scrisorii de motivație prezentate de aplicanți; experiența anterioară a candidaților în domeniul abordat în cadrul cursului.

4. Ce ar trebui să fac în cazul în care nu am fost ales să particip la un eveniment?

Dacă nu ai fost acceptat la evenimentul respectiv, nu trebuie să te descurajezi. În schimb, poți să-ți analizezi aplicația și să lucrezi la îmbunătățirea ei pentru viitoarele oportunități. Aprofundează-ți cunoștințele sau abilitățile și nu ezita să revii cu o aplicație mai pregătită pentru a obține acceptarea în viitor.

5. Se pot obține credite ECTS în urma participării la un eveniment BEST?

După încheierea procesului de evaluare finală în cadrul cursului, vei primi un certificat BEST care servește drept dovadă a participării și va oferi o descriere detaliată a conținutului cursului. Certificatul BEST va fi autentificat prin intermediul ștampilei universității și a semnăturii profesorului coordonator, iar pe lângă acestea, va include informații cu privire la numărul de credite ECTS alocat cursului, oferind astfel o recunoaștere oficială a eforturilor și a performanțelor tale în cadrul acestuia.

6. Trebuie să completez formularul de evaluare online la un moment specific?

Participanții la fiecare curs trebuie să completeze un formular de evaluare după încheierea evenimentului și înainte de data limită specificată pentru fiecare sezon, detaliile fiind disponibile pe pagina „Beneficii și Responsabilități”. În cazul în care un participant omite să furnizeze o evaluare pentru eveniment, acesta va primi doar jumătate din depozitul inițial.

7. Unde pot accesa formularul de evaluare?

Pentru a completa formularul de evaluare este necesar să intri în contul tău și să accesezi secțiunea "My Applications", iar acolo îl vei avea disponibil. Asigură-te că ești autentificat pentru a putea accesa acest formular și pentru a-ți exprima evaluarea cu privire la evenimentul respectiv.